Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, după meciul cu Sepsi: „Una peste alta, este un rezultat echitabil“

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, consideră că rezultatul de egalitate obținut, duminică, în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe este unul „echitabil“.

„Este un punct important pe care am reuşit să îl obţinem. Sepsi rămâne o echipa importantă. Am pierdut la mijlocul terenului, dar eu cred că am absorbit destul de bine presiunea. Am avut oportunităţi. Una peste alta, este un rezultat echitabil. Niciodată nu o să permit jucătorilor să se mulţumească.

Am pierdut uneori controlul şi din organizare şi am fost puşi sub presiune. Secretul nostru este că încercăm să creştem de la zi, la zi. Demonstrăm că putem să jucăm de la egal la egal cu oricine.

Am călătorit mult şi o să vedeţi cu siguranţă jucători mai proaspeţi în Cupă. Vine meciul cu CFR şi vreau ca echipa să joace bine. Le mulţumim suporterilor pentru tot ce fac. Ne dorim să câştigăm împotriva campioanei“, a spus Laszlo Balint.

UTA Arad a terminat la egalitate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 0-0, duminică, în deplasare, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I de fotbal.

Liga I. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – UTA Arad 0-0

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.