Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, după meciul cu FCSB: „Este un pic dezamăgitor că am scăpat printre degete trei puncte“

Antrenorul echipei UTA, Laszlo Balint, s-a arătat dezamăgit că a pierdut două puncte în meciul cu FCSB, scor 1-1, dar consideră că şi punctul acumulat în clasament este important.

„Este un pic dezamăgitor că am scăpat printre degete trei puncte importante, dar ţin să-i felicit pe jucători pentru efortul depus şi pentru jocul pe care am reuşit să-l facem. Eu zic că am produs destule momente de fotbal bun, am reuşit şi să practicăm un joc defensiv destul de eficient, împotriva unor jucători cu calitate individuală foarte bună. Trebuie să vedem partea pozitivă a lucrurilor, totuşi este un punct câştigat. E adevărat că puteam închide jocul.

Am mai avut câteva situaţii în care puteam să ne despridem, la fel de adevărat e că şi ei, înainte de gol, au avut două ocazii importante. Important este să rămânem concentraţi pe ceea ce am făcut până acum şi pe ce trebuie să îmbunătăţim ca să putem să mergem cu încredere la Botoşani pentru toate cele trei puncte”, a spus Balint, după meci.

Laszlo Balint a borbit și despre atmosfera de pe Arena „Francisc Neuman”: „Cred că noi, cei implicați direct în fenomen, ne dorim să trăim astfel de meciuri. Cred că a fost un spectacol și pentru telespectatori, am făcut tot posibilul să producem un fotbal cât se poate de bun. Vreau să mulțumesc publicului, a fost senzațional astăzi. Știam ce spectatori avem, știam publicul arădean, oamenii care iubesc UTA. Vreau să le mulțumesc că ne-au încurajat din primul până în ultimul minut în această seară. Publicul a avut un aport esențial în prestația noastră, fără fani probabil altul era rezultatul”.

UTA Arad a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu echipa FCSB, în etapa a III-a a Ligii I.

Liga I: UTA – FCSB 1-1. Oaspeții au egalat în minutul 90

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.