Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, după meciul cu FC Voluntari: Am fost echipa care a controlat ostilitățile

Antrenorul UTA-ei Arad, Laszlo Balint, a declarat după meciul cu FC Voluntari că obiectivul echipei este câștigarea următorului meci, cel cu Gaz Metan Mediaș, și le-a mulțumit suporterilor pentru susținerea din meciul de duminică.

Laszlo Balint a spus că nu se gândește la play-off: „Obiectivul nostru e următorul meci, de la Mediaș. Luăm fiecare partidă în parte“.

Balint le-a mulțumit și suporterilor, care au fost la stadion inclusiv la duelul cu FC Voluntari și s-a arătat bucuros de banca de rezerve pe care o are la dispoziție.

„Știam că e un meci foarte greu de câștigam. I-am analizat, știam de ce e capabilă, o echipă foarte bine organizată capabilă de contre foarte periculoase. De aia a fost important să reacționăm foarte bine. Cred că am reușit în mare parte și am avut grijă la fazele fixe. Am reușit să deblocăm jocul după o fază fixă, am făcut ce trebuia, iar golul doi a venit ca o descătușare.

Mă bucur că se demonstrează că avem o bancă puternică. S-a văzut, au venit cu plusul de care aveam nevoie, exact ca în etapa precedentă, cu Craiova.

E satisfacție, le mulțumesc suporterilor. Voluntariul nu spune așa multe ca FCSB și Craiova, precedentele noastre adversare, dar iată că publicul a venit și le mulțumim. Felicit și Voluntariul, e o echipă capabilă să dea o replică foarte bună oricărei echipe din Liga 1. Am fost echipa care a controlat ostilitățile și a obținut ce trebuia“, a spus Balint.

În etapa următoare, UTA Arad va juca pe terenul penultimei clasate, Gaz Metan Mediaș, luni, 30 august, de la ora 21.00.

Liga 1. UTA Arad – FC Voluntari, scor 2-0

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.