Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, după meciul cu FC U Craiova: Am început foarte prost. Am avut șansă la golul marcat

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a declarat după meciul cu FC U Craiova că jucătorii săi au început partida „foarte prost“, dar apoi au controlat jocul.

„Am întâlnit un adversar în căutare de puncte, dar le-am obținut noi, sunt 3 puncte extrem de importante, ne țin acolo pe o poziție de playoff, suntem în contact cu acest pluton fruntaș. Am și semne de întrebare, am început foarte prost. Am avut șansă la golul marcat. Apoi am controlat jocul, ne-am mai creat situații.Acel gol a fost ca o descătușare.

Pe un astfel de teren e important să primim gol primii. Statistic, așa am avut probleme, am mai reușit să revenim, dar nu am câștigat niciodată.

Am decis să joc cu fotbaliști puternici pe flancuri, Roger a mai jucat în bandă, are un fuleu foarte bun, la fel și Hora pe partea cealaltă.

A fost și spectacol în tribună, este această aniversare a fondatorului clubului, baronul Neuman, fanii noștri fac o atmosferă unică în România”, a declarat antrenorul Laszlo Balint după meci.

La rândul său, antrenorul echipei din Craiova, Flavius Stoican, consideră că niciuna dintre echipe nu merita să câștige.

„Este supărare, credem că nicio echipă nu merita astăzi să câștige, o remiză era rezultatul echitabil. Am avut șansele noastre, mai ales în prima repriză, când am luat deciziile pripite”, a declarat Flavius Stoican.

Deși echipa a ajuns la opt meciuri fără victorie în Liga 1, Flavius Stoican este optimist și a transmis că dacă jucătorii vor continua pe aceeași linie în ceea ce privește determinarea, rezultatele pozitive vor apărea.

„Am văzut echipa mea cu dorința de a câștiga, nu a cedat ușor, nici în 10 oameni. E mult de muncă. Mi-aș dori să nu mai fim la fel de crispați, pentru că avem jucători cu potențial. Trebuie să arătăm ceea ce știm și cu ce suntem înzestrați. Astăzi am fost și lipsiți de șansă, nu cred că UTA a fost mai bună. Ei au avut șansă, noi plecăm dezamăgiți. Important este să jucăm fotbal, să avem aceeași determinare și rezultatele vor veni”, a transmis Flavius Stoican.

UTA Arad a învins echipa FC U Craiova cu scorul de 1-0 (1-0), duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal.

Liga I. UTA Arad – FC U Craiova 1-0

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.