Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, după meciul cu FC Argeș: „Nu am ce să le reproșez băieților. Șansa nu se poate antrena“

Antrenorul Laszlo Balint a spus, după meciul pierdut cu FC Argeș, că nu are ce să le reproșeze elevilor săi, care și-au creat ocazii mari de a marca, însă consideră că neșansa a făcut ca UTA să nu marcheze.

„Eu nu am ce să le reproșez băieților, ei s-au luptat pentru fiecare minge, au făcut tot posibilul să avem situații. Șansa nu se poate antrena. Mă gândesc la meciurile pe care le-am pierdut pe teren propriu. Cu CFR am pierdut din cauza unui gol fantastic al lui Chipciu, apoi am avut ocazii fantastice.

Cu Chindia am luat gol din aut. Acum, la fel, cu tot respectul pentru FC Argeș, dar n-a avut șut pe poartă. E clar că, din moment ce am pierdut, am făcut greșeli. Trebuie să facem o analiză, dar să rămânem fideli principiilor noastre.

Echipa nu a arătat rău, dar sunt și astfel de momente în fotbal, pe care eu nu pot să mi le explic. Nu e niciun blocaj, am avut o săptămână foarte bună, în care jucătorii au arătat poftă, încredere la antrenament”, a declarat Laszlo Balint.

Formaţia FC Argeş a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului naţional Casa Pariurilor Liga 1.

Liga I. UTA Arad – FC Argeș 0-1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.