Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, după meciul cu FC Argeș: „E o victorie importantă de care aveam nevoie“

Antrenorul echipei UTA, Laszlo Balint, a declarat după victoria obținută la Pitești că este, per total, mulțumit de jocul echipei sale.

„A fost un meci intens, dar ne așteptam. Eu cred că am făcut un meci bun din toate punctele de vedere. Am început timorat meciul, dar am reacționat, am marcat destul de repede și am avut alte oportunități bune de a marca golul doi.

E bine că am închis jocul și am obținut o victorie pe terenul unei echipe bune. Noi am venit aici să câștigăm, am făcut asta într-un mod inteligent. Știam armele celor de la FC Argeș și cred că i-am blocat destul de bine.

Nu e euforie, e doar o victorie importantă de care aveam nevoie. A fost frustrant că n-am reușit să câștigăm și în prima etapă (n.r. 0-0 cu Farul)”, a declarat Laszlo Balint.

Antrenorul UTA-ei a vorbit și despre demiterea antrenorului Marinos de la Universitatea Craiova.

„Nu e plăcut să aud că alți antrenori sunt demiși, mai ales așa repede, la începutul campionatului. Eu mă bucur că aici, la Arad, există încredere, sper să se vadă asta și în rezultatele viitoare”, a spus Laszlo Balint.

UTA Arad a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, în deplasare, într-un primul meci din etapa a doua a Ligii I de fotbal.

Liga I. FC Argeş – UTA Arad 0-1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.