Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, după meciul cu Farul: „Am muncit foarte mult pentru acest punct“

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a declarat că jucătorii antrenați de el au muncit foarte mult pentru punctul obținut, sâmbătă, în partida cu Farul.

„Un meci foarte echilibrat. Atât noi, cât şi cei de la Farul ne-am propus să câştigăm acest meci. Am muncit foarte mult pentru acest punct. Am avut momente în care am suferit şi Farul ne-a pus sub presiune, dar până la urmă cred că este un punct muncit şi meritat. Important este că nu plecăm cu mâna goală de aici. Noi am încercat, dar din păcate nu ne-a ieşit să avem consistenţa necesară pe faza de posesie. Am avut câteva situaţii bune, câteva situaţii în care am fost periculoşi.  E adevărat, ne-a lipsit golul, mi-aş fi dorit şi eu să avem mai multe ocazii”, a declarat Laszlo Balint după meci.

La rândul său, Gică Hagi şi-a criticat dur doi jucători după meciul cu UTA. Antrenorul Farului a fost nemulţumit de Jefte Betancor şi de Aurelian Chiţu. „Jefte nu e jucătorul din septembrie, octombrie. Trebuie să fie mai eficient în faţa porţii. Încercăm să aducem baloane în faţa, atacanţii trebuie să fie mai iuţi, inteligenţi, rapizi, şmecheri. Sunt nemulţumit de randamentul lui Chiţu. N-are niciun gol marcat. A jucat, a avut ocazii, problema e la el. Trebuie să-şi revină. A fost cel mai bun jucător al nostru la 19 ani, la 30 trebuia să fie mai bun. El trebuie să ducă presiunea, ne aşteptam mai mult de la el, cel puţin tactic. Ne-am dorit, am început meciul foarte bine, cred că meritam mai mult cel puţin în prima repriză. Puteam să fim mai bine în faţa porţii. A doua repriză, confuză. Mingea venea la atacanţi, de la atacanţi mingea venea înapoi. N-am creat superioritate în faţă. Nici cei care au intrat de pe bancă n-au adus ce trebuie”, a declarat Hagi, după meci.

Farul Constanţa şi UTA Arad au remizat, sâmbătă, la Ovidiu, scor 0-0, în etapa a XVI-a a Ligii I, prima a returului.

Liga I. Farul – UTA, scor 0-0

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.