Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, după meciul cu Dinamo: Mi-e greu să înțeleg anumite lucruri

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a declarat după partida cu Dinamo că astfel de meciuri frumoase sunt dezechilibrate pentru că arbitrul îşi spune prea mult cuvântul.

Balint a declarat că, după părerea sa, eliminarea lui Batha s-a dictat prea uşor. „Mi-e greu să înțeleg anumite lucruri, luăm gol la prima acțiune, facem cadouri, atitudinea a lăsat de dorit în prima repriză și asta mă nemulțumește mai mult ca orice. A venit și eliminarea lui Batha, specialiștii să spună dacă a fost justă. Discut constant cu Batha, mi-a spus că e o diferență mare între maniera de arbitraj din Albania și ce e aici. Am mai zis, se fluieră orice contact. Dacă o să continuăm așa, intensitatea va scădea în fotbalul românesc.

Descurajează duelurile, nu vedem niciun fel de asumare a unui contact fizic, imediat se fluieră, ce putem să facem? El mi-a zis că nu a avut intenția să-l lovească, Torje mi-a zis că l-a atins cu antebrațul, nu l-a lovit cu cotul. Regret că astfel de meciuri frumoase sunt dezechilibrate de arbitraj. Arbitrul își spune prea mult cuvântul.

Mă bucur că băieții au crezut până al final, și eu am riscat prin schimbări și structura echipei, am fost răsplătiți. Dinamo a avut 2 – 3 situații de a se desprinde. Miculescu e motivat, trebuie să fie constant. A mai făcut meciuri bune, dar și meciuri în care nu s-a exprimat la adevăratul său potențial”, a spus Balint.

Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat că jucătorii săi au avut atitudine bună şi multe ocazii. El a precizat că echipa are nevoie de întăriri, deoarece nu are “bancă”.

„Un meci bun. Să fim realişti, am avut atitudine foarte bună, am reuşit să înscriem, am avut încă două ocazii de a marca, au avut şi ei o bară. Băieţii au stat bine în teren. În repriza a doua am scăpat şi 3 contra 2 şi 2 contra 1 şi n-am reuşit să înscriem. Aşa, ca atitudine, felicitări. Îmi pare rău, că au muncit, nu pot să le reproşez nimic. În urma unei faze fixe, cu mult noroc, au reuşit să înscrie. Poate ne-am relaxat la 2-0 şi clar în momentul de faţă nu avem bancă. Parcă ai mei, ăştia care au intrat, erau mai obosiţi… Atâtea ocazii n-au avut în toate meciurile de până acum. Cel puţin doi jucători vor veni, pentru că e nevoie”, a spus Rednic.

Mircea Rednic a subliniat că a venit la Dinamo ca să ajute: „Nu există comisioane, n-am venit să mă îmbogăţesc la Dinamo, ci am venit să ajut”.

Formaţia FC Dinamo a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1, primul de după revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică.

Liga I. Dinamo – UTA Arad, scor 2-2

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.