Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, după meciul cu CFR Cluj: „Am dominat campioana de la un capăt la altul“

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, și-a felicitat jucătorii pentru modul în care au abordat meciul cu CFR Cluj, dar este nemulțumit de rezultat și de faptul că UTA a ieșit din zona locurilor de play-off.

„Felicit adversarul, și-a atins obiectivul. Au câștigat cele trei puncte. Eu sunt mulțumit de efortul băieților și de modul în care au interpretat planul tactic pentru un meci contra campioanei. Cred că a văzut toată lumea că am dominat campioana de la un capăt la altul. Jocul a fost decis de un jucător care are un CV important, un salariu important, nu degeaba. Era greu să revenim. Știam foarte bine că CFR este o echipă extrem de pragmatică. Cred că ne-a lipsit un pic de inspirație.

Mă bucur că Dan Petrescu a apreciat jocul nostru, dar în clasament nu acumulăm nimic, iar asta e o problemă – am ieșit din zona locurilor de play-off, iar acum ne așteaptă un meci greu, cu Dinamo, o echipă rănită, în căutare de puncte. E important să ne regrupăm, să fim pozitivi, așa cum am fost azi. Am încercat să producem fotbal și să câștigăm“, a spus Laszlo Balint, după meci.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a zecea a Ligii 1.

Liga I. UTA Arad – CFR Cluj 0-1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.