Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, despre partida cu CS Mioveni: Un meci foarte important din toate punctele de vedere

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, consideră că meciul cu CS Mioveni este „important din toate punctele de vedere“.

„Un meci foarte important din toate punctele de vedere, atât al clasamentului, cât și al moralului nostru, al încrederii noastre în ceea ce ne propunem să facem. Categoric un meci care va fi greu să-l câștigăm, în primul rând pentru că CS Mioveni e o echipă care se agață de orice, s-au produs schimbări la nivelul lotului și a băncii tehnice. Prin aceste modificări au transmis un mesaj clar că vor lupta până la final în această bătălie pentur menținerea în prima ligă”, a declarat Laszlo Balint.

„Un meci pe care trebuie să-l câștigăm în primul rând, avem nevoie de puncte ca să începem să urcăm în clasament. Mergem cu încredere și să facem un joc cât mai bun. Mi-a fost greu, a fost o accidentare care m-a luat prin surprindere, nu am prea fost accidentat până acuma, dar mi-am revenit și mă bucur pentru asta”, a spus fundașul Andrei Chindriș.

UTA Arad va întâlni sâmbătă, de la ora 14.30, pe Arena „Francisc Neuman“, echipa CS Mioveni, în cadrul etapei cu numărul 23.

Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în acest sezon, o dată în campionat și o dată în Cupa României. În meciul tur din Superligă, scorul a fost egal 1-1, iar în Cupa României, UTA s-a impus cu 3-0, cu ambele meciuri jucate în județul Argeș.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.