Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint le dedică victoria suporterilor: „Resimțim din plin lipsa lor”

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, și-a felicitat jucătorii după meciul câștigat vineri și a spus că dedică victoria suporterilor, a căror lipsă este resimțită „din plin“.

UTA Arad a debutat cu o victorie în faza play-out a Ligii I de fotbal, 1-0 (0-0) cu FC Viitorul Constanţa, vineri, pe teren propriu.

„Mă bucur că băieții au fost la un nivel înalt din toate punctele de vedere. Pe lângă golul marcat, am mai avut câteva situații, chiar ocazii mari aș putea spune. La raportul ocaziilor, victoria nu poate fi pusă la îndoială. Trebuie să îi felicit pe băieți, prestația lor din această seară merită apreciată.

Nu cred că putem vorbi de blesteme. Suporterii noștri au ținut să ne transmită un mesaj de încurajare chiar ieri, le dedicăm această victorie, resimțim din plin lipsa lor. În momentul în care o să jucăm cu suporteri în tribune, forța noastră va fi cu totul alta. Avem șapte puncte obținute fără gol primit, semnele sunt bune, important e să avem constanță”, a spus Balint, la finalul partidei.

Balint nu a comentat decizia celor de la UTA de a nu depune licența pentru Europa și spune că se concetrează pe ce are de făcut până la finalul acestui sezon: „Nici nu am apucat să vorbesc acest detaliu cu oamenii din conducerea clubului. Important e să reușim să ne clasăm pe acel loc de baraj, este primul an de Liga 1 pentru UTA, important este să o luăm treptat”, a mai spus Laszlo Balint.

Liga I. UTA Arad – FC Viitorul 1-0, în play-out

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.