Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint: „Dacă mai ținea meciul, puteam bate Rapidul“

Laszlo Balint consideră că echipa antrenată de el ar fi putut obține victoria în meciul cu Rapid dacă „mai ține meciul“, UTA având ocazii de a marca în ultimele minute al jocului.

„A fost un meci cu încărcătură mare, am avut noi prima ocazie prin Miculescu, apoi primul corner gol Rapid, apoi un gol marcat de ei cu multă șansă. A fost greu să ne scuturăm, nu am reușit mare lucru. Am reacționat după pauză, am schimbat sistemul, iar jucătorii veniti de pe bancă au fost esențiali. Când apelezi la schimbări aștepți plusul necesar. Antrenez un grup frumos, băieți cu caracter.

Este o lecție importantă, cu două reprize total opuse. Prima cu goluri venite de nicăieri, a doua, poate cea mai bună repriză reușită de noi în acest sezon. Nu știu dacă Rapid a ajuns în careul nostru în repriza a doua. Dacă mai ținea meciul, puteam bate. Rapid a coborât foarte mult, s-a retras, dar tot ne-am creat ocazii.

Oricum, un meci cu adevărat deosebit, cu un public mulțumit de spectacol. Dacă mai ținea meciul, puteam bate. Rapid a coborât foarte mult, s-a retras, dar ne-am creat ocazii”, a declarat Laszlo Balint după meci.

UTA Arad a terminat la egalitate cu Rapid Bucureşti, 2-2 (0-2), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii I de fotbal.

Liga I. UTA Arad – Rapid Bucureşti 2-2 (0-2)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.