Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint: „Ăştia suntem în acest moment, trecem printr-un moment foarte dificil“

Tehnicianul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a declarat, luni seară, după meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-6, că obiectivul realist al formaţiei sale este menţinerea în Liga I şi a menţionat că vrea să lupte până la capăt la gruparea arădeană, dar dacă se consideră că este nevoie de o schimbare de antrenor, este dispus să discute.

„Ăştia suntem în acest moment, trecem printr-un moment foarte dificil. Eu îmi asum acest rezultat. Dar ced că putem să terminăm campionatul cu capul sus. Poate pe undeva ne-a luat un pic valul şi în contextul în care am reuşit unele rezultate surprinzătoare.

Ne doream şi noi mai mult. Realitatea este alta. Realitatea spune că UTA trebuie să lupte pentru menţinerea în prima ligă. Ne doare cum terminăm anul, dar per ansamblu cred că UTA a avut ommente frumoase în acest an. Să se scuture toată lumea de ce s-a întâmplat pe final de 2020 şi să revenim altfel, că lupta e lungă”, a spus Balint la posturile care transmit Liga I.

Întrebat dacă se gândeşte să se despartă de UTA Arad, el a răspuns: „Eu nu sunt genul de antrenor care să renunţe, o să duc lupta până la capăt, dar dacă oameni din club se gândesc că este nevoie o schimbare de antrenor sunt deschis la discuţii. Dar repet, eu sunt luptător. Este un moment greu. Cel mai uşor este să cedezi în momentele grele. Ce facem, cedăm? Dăm bir cu fugiţii? Eu sunt luptător”.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 6-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, ultima din acest an.

Liga I. Astra Giurgiu a surclasat-o pe UTA cu 6-0, la Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.