Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint: Am demonstrat că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din Liga I

Antrenorul formaţiei UTA Arad, Laszlo Balint, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că echipa sa trebuie să contrazică statistica şi evidenţa, care demonstrează că CFR Cluj este cea mai bună echipă a Ligii I de fotbal.

„Trebuie să contrazicem evidenţa şi statistica. Evidenţa spune că jucăm împotriva echipei cu cel mai bun parcurs în deplasare în acest sezon. În ultimele două etape au arătat o forţă ofensivă impresionantă. Sunt pe acelaşi trend şi acum, etapa trecută au marcat foarte mult. Însă cred că şi noi avem argumentele necesare să le blocăm acest joc ofensiv.

I-am simţit foarte bine pe băieţi în ultimele zile, sper ca sâmbătă toată lumea să conştientizeze că avem nevoie de un nivel de joc foarte bun. Trebuie să punem probleme ca să sperăm că putem scoate un rezultat bun din această partidă. De ce să fie sperietoare? Sunt într-un moment foarte bun, e adevărat că şi noi trebuie să fim la un nivel foarte bun ca să încercăm să scoatem ceva din acest meci. Nu ne sperie forma celor de la CFR şi noi cred că suntem pe un fond bun, suntem în creştere şi cu un moral bun, care ne dă încrederea că putem face un joc bun“, a declarat Balint.

„Noi am demonstrat că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din Liga I. Nu voi accepta în vestiar un sentiment de automulţumire. Eu îmi doresc determinare, motivaţie, pentru că încercăm să rămânem pe această linie. Rezultatele bune pot aduce doar încrederea“, a completat tehnicianul.

El a precizat că nu mai are probleme medicale în cadrul lotului după ce mai mulţi jucători au fost izolaţi din cauza îmbolnăvirilor cu COVID-19: „Din fericire în acest moment toată lumea este în regulă din punct de vedere medical, deşi avem jucători care au ieşit de puţin timp din izolare, vom vedea exact situaţia lor. Mă bucură însă că tot lotul este apt“.

UTA Arad va întâlni sâmbătă, de la ora 21.30, pe teren propriu, campioana CFR Cluj, într-un meci din cadrul etapei a 26-a a Ligii I.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.