Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint: „Am demonstrat că am meritat promovarea în Liga 1“

Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei, a spus, după meciul de la Mediaș, cu FC Hermannstadt, scor 1-1, că este mulțumit de jocul echipei sale, în ciuda erorilor de la fazele fixe.

„Suntem mulțumiți pentru punct, dar ne doream victoria. Trebuie să-mi felicit băieții pentru că au avut atitudinea potrivită, cred că am făcut cel mai bun meci din acest sezon. E adevărat cu mici greșeli care au dus la câteva situații periculoase pentru adversar. Din păcate, am luat gol din fază fixă, exact ce am lucrat. Dar mă bucură reacția, am reușit să credem până la final. Consider că am fi meritat mai mult, în condițiile în care am avut momente în care am controlat jocul. Sunt convins că o să vină și victoriile.

Nu prea avem goluri marcate din faze fixe. Astăzi cred că am avut cele mai multe cornere și lovituri libere. E adevărat că am marcat dintr-un moment static, dar a fost execuția lui Hora, îl felicit. Trebuie să încercăm să fim mult mai responsabili în apărare, iar pe atac, mai deciși“, a declarat antrenorul UTA-ei.

Întrebat de jurnaliști cum își apreciază munca depusă la UTA, Balint a răspuns: „Îi las pe alții să aprecieze acest aspect. Mai am mult de învățat, mai am mult de lucru, muncesc în fiecare oră a fiecărei zi să mă dezvolt, dar am meritat, atât personal, cât mai ales ca grup, să promovăm. Demonstrăm că suntem pe drept în Liga 1, am dat o replică în fiecare meci foarte bună. Am pierdut un singur meci, din păcate avem multe rezultate de egalitate, dar o repet: sunt convins că dacă o ținem pe linia asta, vor veni și victoriile. Trebuie să rămânem ancorați în realitate“.

Liga I. FC Hermannstadt – UTA Arad, scor 1-1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.