Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Langoş cu viermi vii, la o patiserie din Sântana

O femeie a cumpărat mai mulţi langoşi dintr-o patiserie aflată în centrul oraşului arădean Sântana, constatând ulterior că unul era plin cu viermi.

Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Arad a trimis o echipă în control la patisserie.

Un bărbat a postat un filmuleţ pe pagina sa de Facebook în care poate fi observat un langoş plin cu viermi, cumpărat de o femeie de la o patiserie aflată în centrul oraşului Sântana, din judeţul Arad.

În filmare apare discuţia dintre vânzătoare şi o clientă, care a cumpărat mai mulţi langoşi, iar unul era umplut cu şuncă, caşcaval şi larve.

„Sunt viermi sau nu sunt viermi? Ce faceţi, ne îmbolnăviţi. Ne daţi banii înapoi, că nu-i mai vreau”, îi spune femeia vânzătoarei, care cere langoşul înapoi pe motiv că vrea să-l vadă şi sugerează că ar fi fost cu probleme caşcavalul.

„Vreau să sun la firmă să rezolv problema”, spune comercianta.

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Arad au declarat, miercuri, pentru Mediafax, că nu a fost primită nicio plângere, însă instituţia s-a autosesizat.

Astfel, miercuri, o echipă de control formată din mai mulţi comisari s-au deplasat la langoşeria din oraşul Sântana pentru a face verificări.

UPDATE

„Cu toate că nu am primit nicio sesizare scrisă, ne-am autosesizat şi am trimis în control, la unitatea din Sântana, o echipă formată din patru inspectori. Aceştia au identificat acolo nereguli grave şi s-a pus sub sechestru o cantitate de produse care urmau să intre în consum. Unitatea a fost amendată cu 4.000 de lei.

De asemenea, a fost identificat şi depozitul de unde proveneau acele produse şi acele materii prime. Am trimis şi acolo o echipă pentru identificarea unor eventuale problem“, a declarat directorul executiv al DSVSA Arad, dr. Viorel Agud.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.