Ziarul electronic al arădenilor

Lacrimi pentru Daian Fiț și Marinel Neamțu. VEZI mesajele prietenilor

daian marinelMoartea fulgerătoare a celor doi tineri, Daian Fiț și Marinel Neamțu, într-un accident de circulație, a provocat multă durere în rândul rudelor, prietenilor, care, după ce au aflat vestea tristă, au postat sute de mesaje de condoleanţe pe o reţea de socializare.

În cursul zilei de luni, în memoria celor doi tineri, care aveau 22, respectiv 23 de ani, au fost postate zeci de mesaje pe reţelele de socializare.

„Daian ai fost sufletul echipei de fotbal. Doamne nu îmi vine să cred. Nu pot să cred că ieri vorbeam de echipă şi ne uitam la tine la meci şi azi nu mai eşti. Dumnezeu sa te ierte şi să te odihnească în pace şi să veghezi asupra echipei de acolo de sus aşa cum făceai şi până acum pentru că tu te implicai în toate. O să ne lipseşti la toata echipa. Dormi în pace”, a scris unul dintre prietenii lui Daian.

„Nu ştiu de ce ai plecat prea repede. Nu stiu de ce ne-ai părăsit. Nu ştiu de ce ne faci să suferim. Nu îmi vine să cred că nu mai eşti printre noi. Ai lăsat un gol imens în inimele noastre. Dumnezeu să te ierte, şi să te aibă în paza lui!!!”, este un alt mesaj scris de unul dintre prietenii lui Daian.

„Vei rămâne mereu în sufletul şi inima mea… Sper ca Dumnezeu să aibe grijă de tine acolo sus… Îţi mulţumim că ai fost întotdeauna un om minunat cu noi cu toţi, nu trebuia să pleci aşa de repede. Aveai mult mai multe de făcut de acum inainte…
Nu te vom uita niciodată suflet bun”, a scris un alt prieten al lui Daian.

„Nu pot să cred că ai plecat aşa repede dintre noi! Erai o persoană cu suflet bun, de gaşcă… Cuvintele nu îşi mai au rostul! Dumnezeu să te ierte ! Dormi în pace suflet bun, o să ne lipseşti mult! Nu te vom uita niciodat, mereu vei fi în gândul şi sufletul nostru! MARE PIERDERE! Doamne ai grijă de el! A rămas doar amintirea”, au mai scris prietenii lui Daian.

„Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul unuia dintre prietenii lui Marinel Neamţu.

Daian Fiț și Marinel Neamțu au murit luni, după ce autoturismul Logan în care se aflau a intrat în coliziune cu o autobetonieră, în zona localității Mocrea.

CITITI SI: Doi tineri, morți într-un accident la Mocrea

foto7

comentarii

One Comment

  • Simina Filimon

    Au trecut aproape 6 luni de la tragicul eveniment… dar noi, prietenii vostri – nu am incetat sa ne gandim la voi, noi nu o sa va uitam niciodata. Pentru noi, voi o sa ramaneti o amintire vie si placuta in inimile noastre. Dumnezeu stie de ce a fost asa, noi stim doar ca pentru noi, inaltarea sufletelor voastre la Cer a fost o enorma pierdere, dar pentru Cerul intreg a fost un Mare Castig. Chiar daca vietile voastre s-au sfarsit asa repede si tragic, ne vom aminti mereu de voi cu zambetul pe buze dar cu durere in inima. Pozele sunt tot ce au ramas pe langa amintirile pe care le avem cu voi 🙁 Marinel Neamtu si Daian Fit pentru noi, tinerii din Secas, Brazii, Gurahont si imprejurimi ve-ti ramane vesnic vii in inimile noastre. Regret etern plecarea voastra de pe acest pamant.. dar stiu ca sunteti langa Tatal Nostru Ceresc si stiu ca acolo nu e durere, nu sunt lacrimi, nici tristete, aici vor veni vremuri grele si la un momentdat toti vom pleca dincolo de nori. Dar pana atunci, noi ramanem purtandu-va dorul si…daca ati sti cate lacrimi amare s-au scurs pentru voi… dar de ce-i asa- O STIE EL !!! Ne lipsiti enorm de mult si nu incetam sa ne gandim la voi. Ne vom revedea, ingeri frumosi si dragi!!! 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.