Ziarul electronic al arădenilor

Klaus Iohannis: „Guvernul PSD trebuie să plece“

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că, în urma rezultatelor alegerilor europarlamentare de duminică, Guvernul PSD „trebuie să plece“.

„În urma acestui rezultat, Guvernul PSD trebuie să plece. Este un rezultat care nu poate fi interpretat în niciun alt fel“, a spus Iohannis, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

El a precizat că PSD a obţinut un rezultat la europarlamentare pe măsura realizărilor pe care le-a avut în doi ani şi jumătate la guvernare.

„La europarlamentare rezultatele reflectă voinţa electoratului. Partidul Naţional Liberal a obţinut un rezultat foarte bun şi îi felicit. USR a obţinut, de asemenea, un rezultat foarte bun – îi felicit şi pe ei!

PSD a obţinut un rezultat pe măsura realizărilor din doi ani şi jumătate de guvernare: nimic nu au făcut, nimic nu au primit! Este o cădere imensă pe care a înregistrat-o PSD, de la alegerile din decembrie 2016 până astăzi. Şi asta arată cum văd românii această guvernare PSD-istă eşuată. Este clar că acest, cum am mai clasificat, acest accident al democraţiei româneşti, care este guvernarea PSD, trebuie să dispară“, a spus şeful statului.

CITITI SI: Exit-poll CURS-Avangarde: PSD – 25,8%, PNL – 25,8 %, Alianţa USR PLUS – 23,9%

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.