Ziarul electronic al arădenilor

Kinema ikon, sezonul al doilea, debutează la Cinematograful Arta

Proiecțiile kinema ikon continuă și în anul 2020 în sala mică a Cinematografului Arta sub genericul Ne Vedem Joi/sezonul 2.

În acest an, grupul kinema ikon împlinește 50 de ani de existență neîntreruptă în arta experimentală din România. Grupul coagulează tineri artişti contemporani şi organizează evenimente de avangardă la nivel național și internațional.

Primul eveniment din cadrul programului Ne Vedem Joi/sezonul 2 va avea loc joi, 30 ianaurie, ora 19.00, în sala mică a cinematograful Arta și este intitulat subsol 16, ocazie cu care vor putea fi urmărite filme de: Cătălin Alb, Andreea Gugescu, Bogdana Knapik, Mădălina Șirban, Deborah Nagy, Maria Haiduc. Toți cei 6 tineri artiști sunt elevi la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” din Arad și au aproximativ 16 ani, de aici a fost inspirată și denumirea evenimentului, „Subsol 16”.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

„Ne vedem joi“ este un proiect susținut de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu kinema ikon.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.