Ziarul electronic al arădenilor

Kelemen Hunor va candida pentru un nou mandat de preşedinte al UDMR

kelemen-hunor-1Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, va candida pentru un nou mandat la şefia formaţiunii, la Congresul UDMR care va avea loc în luna aprilie, la Cluj-Napoca.

Kelemen Hunor a declarat pentru Mediafax că tot ceea ce a promis în 2011, la Congresul în care a fost ales preşedinte al UDMR, a reuşit să realizeze.

“Vom avea, în aprilie, un congres în care vom alege şi preşedintele Uniunii, pentru că mandatul este de patru ani. Consultându-mă cu colegii din mai multe organizaţii ale UDMR, cu cei cu care am lucrat până acum, am primit de la ei încurajare şi au spus că doresc să mergem împreună mai departe şi în mandatul 2015-2019. Eu consider că, în această perioadă de aproape patru ani de când sunt preşedinte al UDMR, am avut foarte multe provocări şi dificultăţi, dar am reuşit să trecem de ele. Tot ce am promis în 2011 la congresul în care am fost ales şi în campania pentru alegerea preşedintelui Uniunii în 2011 am reuşit să realizez şi am ajuns la concluzia că voi candida pentru un nou mandat”, a spus Kelemen.

El a menţionat că va pregăti şi un program de candidat pentru Congres, urmând să mai aibă discuţii cu colegii din organizaţii.

“Vom merge mai departe pe drumul pe care am mers şi până acum”, a adăugat liderul UDMR.

Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU) al UDMR a stabilit că al XII-lea Congres al Uniunii va avea loc în perioada 17-18 aprilie, la Cluj-Napoca.

sursa: mediafax.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.