Ziarul electronic al arădenilor

Kelemen Hunor propune: Candidaţii la prezidenţiale să accepte o campanie fără atacuri la persoană

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, le propune celorlalţi candidaţi la alegerile prezidenţiale să accepte un pact prin care se angajează la o campanie „fără atacuri la persoană şi jigniri“, bazată pe proiecte.

„În toamna acestui an, toată lumea propune un pact – din motive politice, evident. Consider că, în această perioadă dinaintea alegerilor prezidenţiale, se poate face un singur pact, între toţi candidaţii. Acesta nu ar trebui să fie legat de politică, pentru că înainte de alegeri orice propunere de pact este doar un exerciţiu de imagine.

Eu propun, mai degrabă, un pact prin care toţi candidaţii la alegerile prezidenţiale acceptă o campanie fără atacuri la persoană, fără jigniri şi cu discursuri bazate pe proiectele şi programele candidaţilor. Să încercăm să redăm credibilitatea clasei politice, să încercăm să restabilim încrederea în cei care conduc soarta comunităţii. Noi vom vorbi despre proiectul nostru de ţară, adresat românilor şi maghiarilor, tuturor cetăţenilor României“, a spus Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor a fost prezent, duminică, la Arad pentru a participa la comemorările din Parcul Reconcilierii Româno-Ungare dedicate celor 13 generali ucişi la sfârşitul Revoluţiei de la 1848 – 1849.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.