Ziarul electronic al arădenilor

„Jumătate de secol de la primul pas pe lună“. Planetariu Mobil, la Arad

Planetariu Mobil vine pentru prima oară la Arad, în perioada 11 – 18 decembrie 2019, cu spectacolul „Jumătate de secol de la primul pas pe lună“.

Au trecut 50 de ani de când astronautul Neil Armstrong a păşit pentru prima dată pe lună.

Planetariu Mobil vă invită să sărbătorim împreună jumătate de secol de la primul pas pe lună, printr-un spectacol interactiv.

Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicații de la doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul, proiecțiile live spectaculoase, mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor încânta publicul.

Evenimentele se vor desfășura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, care va fi plasat în Muzeul de Științe ale Naturii din Palatul Cultural (Piața George Enescu, 1), intrarea dinspre Parcul Copiilor.

Proiecţiile se vor desfășura între orele 9.00 și 18.00, din oră în oră.

Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute.

Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0740.365.699, sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.
Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.

Preț – 16 lei.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Astronomică Pluto.

Parteneri: Consiliul Județean Arad și Complexul Muzeal Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Complexul Muzeal Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.