Ziarul electronic al arădenilor

Judecătorul Caius Lăzărescu, urmărit penal

tribunal-arad-300x200Judecătorul arădean Caius Lăzărescu, prins băut la volan în urma unei tamponări, este urmărit penal de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, între timp el fiind internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, a fost înregistrat un dosar penal în care se fac cercetări cu privire la evenimentul rutier în care a fost implicat un judecător din cadrul Tribunalului Arad, fiind începută şi urmărirea penală.

„În urma testării cu aparatul alcooltest, au rezultat indicii cu privire la posibila săvârşire a infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii acestei infracţiuni, fiind începută urmărirea penală cu privire la faptă”, precizează sursa citată, care menţionează şi despre un al doilea incident în care a fost implicat judecătorul marţi după-amiază.

„Aceeaşi persoană a fost implicată într-un alt eveniment ce a avut loc pe raza municipiului Arad, fiind ulterior condusă la o unitate spitalicească, unde a rămas internată. Cercetările continuă pentru lămurirea tututor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză”, se arată în comunicat.

Surse din cadrul SCJU Arad au declarat pentru News.ro că judecătorul este internat la Secţia de Psihiatrie.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad, Diana Dărăban, a declarat, joi, corespondentului News.ro, că în acest moment judecătorul nu este suspendat din funcţie.

CITITI SI: Un judecător a condus beat și a provocat un accident

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.