Ziarul electronic al arădenilor

Judecați pentru refuz de prelevare de mostre biologice

soferDoi șoferi din județul Arad au fost trimiși în judecată pentru că au refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Unul dintre cei doi șoferi se numește Mircea Vasinc, care, în data de 19 iulie 2015, a condus, pe DJ 792/c, în Caporal Alexa, un autoturism Opel Vectra și a lovit o autoutilitară Mercedes, parcată în fata unui magazin din această localitate.

Conform procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș, după comiterea accidentului, Vasinc a plecat de la locul faptei. Bărbatul a fost identificat ulterior de polițiști, dar a refuzat să se supună recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au dispus trimiterea în judecată a lui Flore Leiţic, pentru că a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, Flore Leiţic, în data de 11 decembrie 2015, a condus pe D.J. 793, în comuna Şepreuş, un autoturism BMW. Leițic a fost oprit în trafic de polițiști și a refuzat să se supună recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cele două dosare au fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Chisineu Criş.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.