Ziarul electronic al arădenilor

Judecați pentru că au condus sub influența alcoolului

Doi șoferi care au fost depistați sub influența alcoolului în timp ce conduceau, dar și un bărbat care se afla la volanul unui autoturism fără a deține permis de conducere, au fost trimiși în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu.

Unul dintre cei trimiși în fața instanței se numește Dacian Claudiu Răzăilă. Conform procurorilor, bărbatul, în data de 20 martie, după ce a consumat băuturi alcoolice, a circulat cu un autoturism VW, între localităţile Sintea Mare şi Şicula.

Fiind testat de organele de poliţie cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de vapori de alcool în aerul expirat de 0,76 mg/l. Din Buletinul de analiză toxicologică, a rezultat că Răzăilă avea o alcoolemie în sânge la proba recoltată de 1,35 g de alcool la 1.000 de ml de sânge.

Tot sub influența alcoolului a fost depistat, în ziua de 1 august, Ioan Axinte, în timp ce conducea un autoturism Citroen prin localitatea Măderat.

La testarea cu aparatul etilotest s-a determinat o concentraţie de vapori de alcool în aerul expirat de 0,92 mg/l. Din Buletinul de analiză toxicologică, a rezultat că, inculpatul avea o alcoolemie în sânge la proba I de 1,50 g de alcool la 1.000 de ml de sânge, iar la proba II, de 1,25 g alcool la 1.000 de ml sânge.

Procurorii l-au trimis în judecată și pe Alexandru Ioan Boiciuc, pentru că a condus un autovehicul, fără a deține permis de conducere.

În seara zilei de 29 septembrie, Boiciuc a fost depistat de o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Pâncota, în timp ce conducea un autoturism Daewoo, pe raza  satului Măderat, fără a poseda permis de conducere.

Dosarele celor trei bărbați au fost înaintate spre soluţionare Judecătoriei Ineu.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.