Ziarul electronic al arădenilor

Jucătorii UTA-ei, alături de copilul din Aradul Nou atacat de un câine

Câțiva dintre componenții echipei UTA Arad l-au vizitat la spital pe băiatul de 9 ani din cartierul Aradul Nou, care a fost atacat și mușcat de câinele unui vecin, copilul fiind component al grupei 2009 al clubului din Arad.

„Unul din cei mai mici membri ai familiei noastre a trecut, în urmă cu două zile, prin clipe cumplite, după ce a fost atacat și mușcat brutal de câinele unui vecin din cartierul Aradul Nou. Puștiul Timotei Vârvoreanu, portar al grupei 2009, antrenată de Alex Nistor și Norbert Polgar, a fost internat la Spitalul Județean Arad, iar familia roș-albă încearcă să-l ajute să treacă mai ușor peste ce i s-a întâmplat“, scrie uta-arad.ro.

Conform sursei citate, înainte de a pleca spre Oradea, utiștii au dorit să-i readucă lui Timotei zâmbetul pe buze. Astfel, Codru Grădinariu, Roberto Bodea, Darius Buia, Norbi Polgar, Bogdan Burlă și Cătălin Hlistei l-au vizitat pe micul goalkeeper, oferindu-i cadouri și încurajări.

„Cu toți am trecut prin momente grele și, ca atare, am dorit să-i transmitem, prin puterea exemplului, că va trece peste această întâmplare nefericită. Iar când se însănătoșește, mai avem un cadou pentru Timotei: a fost deja invitat să participe un antrenament cu prima echipă”, a punctat Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

„Le mulțumim din suflet tuturor, chiar nu ne așteptam la o așa surpriză”, a mărturisit Emanuel Vârvoreanu, tatăl lui Timotei.

„Mulțumim suporterilor, echipei UTA și tuturor celor care au reușit să readucă zâmbetul pe buzele lui Timotei!”, transmit și reprezentanții Spitalului Județean Arad.

Băiatul de 9 ani a fost atacat de câinele vecinilor, copilul fiind transportat la spital cu muşcături pe tot corpul.

Incidentul a avut loc în cartierul Aradul Nou, din municipiul Arad. Băiatul în vârstă de nouă ani se întorcea acasă de la joacă în momentul în care a fost atacat pe strada Constituţiei de câinele ciobănesc german, al unor vecini, care au lăsat animalul liber.

foto: uta-arad.ro

CITITI SI: Atacat de câinele vecinilor. Un copil a ajuns la spital cu muşcături pe tot corpul

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.