Ziarul electronic al arădenilor

Jucătorii și antrenorii UTA-ei, sancționați financiar

Jucătorii și staff-ul tehnic al echipei UTA Arad au fost sancționați financiar de conducerea clubului, decizia fiind luată după înfrângerea pe teren propriu în fața celor de la ACS ASU Politehnica Timişoara.

„În urma înfrângerii de ieri (sâmbătă – n.r.), conducerea clubului UTA a luat o decizie suplimentară față de ce prevede Regulamentul de Ordine Interioară al clubului (ROI). În regulament sunt stabilite primele pentru victorii și penalizările în cazul înfrângerilor de pe teren propriu.

Pentru rezultatul din meciul de ieri, toată lumea, (inclusiv staff-ul), va fi penalizată financiar conform ROI, iar pentru atitudinea avută în timpul jocului, plățile salariale și primele vor fi suspendate până când echipa va acumula 6 puncte.

Avem datoria morală de a lua aceste decizii față de public, care a fost și de această dată la înălțime, mult peste prestația noastră. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi!“, se arată în comunicatul de presă transmis, duminică, de clubul UTA Arad

ACS ASU Politehnica Timişoara a învins-o în deplasare pe UTA Arad cu scorul de 2-0 (1-0), într-un meci disputat sâmbătă în etapa a 33-a a Ligii a II-a de fotbal. Golurile au fost înscrise de Alin Ignea (10) şi Alin Manea (70).

UTA rămâne pe locul 8, cu 44 de puncte, iar adversara sa de sâmbătă este pe locul 11, având trei puncte mai puţin.

foto: uta-arad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.