Ziarul electronic al arădenilor

Jocurile Loteriei Române, disponibile pentru vânzare în staţiile de plată SelfPay

Jocurile Loteriei Române, precum Loto 6/49, Joker sau Noroc, sunt disponibile pentru achiziţie în staţiile de plată SelfPay, conform unui comunicat remis de Loteria Română.

Participarea la jocurile loteristice tradiţionale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc este posibilă de luni prin intermediul celor peste 5.200 de staţii de plată SelfPay care se află în toată ţara, ceea ce duce reţeaua de vânzare a Companiei Naţionale „Loteria Română“ la un număr de peste 7.100 de locaţii de vânzare a jocurilor loto, potrivit comunicatului.

Plata biletelor pe care jucătorii le achiziţionează prin intermediul staţiilor de plată SelfPay se poate face atât în numerar, cât şi cu cardul, preţul fiind acelaşi cu cel din agenţiile loto, menţionează Loteria Română.

Câştigurile pentru biletele jucate la staţiile de plată SelfPay se achită, ca şi în cazul biletelor jucate în agenţiile loto, pe baza prezentării biletului de joc câştigător.

Lista locaţiilor în care sunt amplasate staţiile de plată SelfPay este disponibilă pe site-ul www.selfpay.ro, precum şi pe site-ul Loteriei Române.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.