Ziarul electronic al arădenilor

Jandarmii, pregătiți pentru noul sezon competitional. Aplicație pe arena „Francisc Neuman“

Joi, 8 iulie, în municipiul Arad a avut loc o întâlnire a reprezentanților instituțiilor care au responsabilități pe linia prevenirii și combaterii violenței în sport, premergător deschiderii sezonului competițional 2021 – 2022.

Activitățile au avut loc în incinta Arenei sportive „Francisc von Neuman” și au fost coordonate de adjunctul comandantului Grupării de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timișoara, colonel Zăgan Claudiu-Denis.

La eveniment au luat parte reprezentanți ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Județului Arad, Serviciului Județean Poliție Transporturi Arad, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Arad, societății specializate de protecție și pază și Clubului Sportiv UTA.

Pe timpul întâlnirii au fost stabilite direcțiile de acțiune, modul de cooperare și canalele de comunicare între instituții.

Activitățile s-au încheiat cu o aplicație practică desfășurată de efective ale Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Timiș. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Cum se va face accesul suporterilor în arena „Francisc Neuman“ la meciurile UTA-ei

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.