Ziarul electronic al arădenilor

Jandarmii au găsit la piață un arădean care trebuia să stea în carantină la domiciliu

Duminică, în jurul orei 12.00, un echipaj de Jandarmerie aflat într-o acțiune de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zona piețelor din municipiul Arad, a depistat un bărbat de 30 ani, din Arad, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate și stabilirii identității acestuia, s-a constatat faptul că, bărbatul s-a întors dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat și conform prevederilor legale în vigoare, trebuia să stea în carantină la domiciliul declarat, până în data de 5 martie inclusiv.

Având în vedere cele constatate, jandarmii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în valoare de 1.000 lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat, conform prevederilor legale în vigoare și l-au condus la un centru de carantină instituționalizată unde va locui pentru următoarele 14 zile cu suportarea integrală a cheltuielilor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.