Ziarul electronic al arădenilor

Iustin Cionca: „Verificăm zilnic calitatea lucrării pe Pâncota – Buteni”

Consiliul Județean Arad anunță că va continua verificările zilnice privind calitatea lucrării pe drumul județean Pâncota – Târnova – Buteni.

„Pe tronsoanele unde se lucrează deja la așternerea stratului de asfalt, în aceste zile un geotehnician va verifica grosimea, natura terenului și curba granulometrică pe fiecare strat. Ne dorim o lucrare de calitate și verificăm zilnic ce se întâmplă pe șantier. Se lucrează în ritm alert, inclusiv pe timp de noapte şi în weekend, pentru că ne dorim să finalizăm cât mai rapid investiția, dar și calitatea lucrării trebuie să fie foarte bună”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul, care are o lungime de 31,3 kilometri și deservește 40.000 de persoane, trece prin localitățile Pâncota, Măderat, Târnova, Șilindia, Luguzău, Cuied și Buteni. Lucrarea este finanțată de Consiliul Județean Arad din fonduri europene, în condițiile în care, în ultimii 30 de ani nu s-au făcut intervenții majore pe acest tronson.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.