Ziarul electronic al arădenilor

Iustin Cionca: „PSD Arad întârzie o importantă investiție medicală”

Lipsă de responsabilitate? Lipsă de respect? Sau pur și simplu prostie? Greu de spus, dar cert este că astăzi consilierii județeni PSD Arad au întârziat construirea noului complex pediatric al Aradului, o investiție de 40,2 milioane de euro pentru sănătatea copiilor arădeni.

Au ieșit din sala de ședințe a Consiliului Județean, pentru că nu li s-a acceptat o ilegalitate. Nu i-a interesat nici măcar că proiectul cel mai important pentru sănătatea publică a Aradului este pus în așteptare din cauza sfidării lor.

Asta este lipsa de respect a celor de la PSD față de arădeni, o lipsă de respect care s-a mai manifestat atunci când au votat împotriva cumpărării de autobuze pentru Compania de Transport Public, a cumpărării de aparatură medicală pentru bolnavii aflați între viață și moarte la Terapie Intensivă, a modernizării drumului județean Gurahonț-Buteni!

„Orice ar fi, noi continuăm etapele pentru construirea noului spital de copii din Arad! Va fi o clădire pe șapte nivele, o investiție de peste 40 de milioane de euro! Va cuprinde secțiile de neonatologie, obstetrică ginecologie, pediatrie și chirurgie și ortopedie infantilă”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

În ședința de astăzi, Consiliul Județean Arad ar fi trebuit să primească de la Primărie 6.070 mp de teren pentru completarea necesarului noii construcții. Prin întârzierea preluării terenului, întârzie punerea în aplicare a proiectului. „Mulțumim”, PSD Arad!

La finele anului trecut Consiliul Județean Arad a obținut includerea spitalului pe lista-sinteză a Companiei Naționale de Investiții. Dar pentru continuarea investiției, terenul de la Primărie este indispensabil.

„Ne dorim un complex pediatric care să asigure toate condițiile necesare în tratarea copiilor, fără ca aceștia să mai fie nevoiți să circule dintr-o parte în alta a spitalului pentru efectuarea investigațiilor medicale necesare stabilirii diagnosticului”, a declarat Iustin Cionca.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.