Ziarul electronic al arădenilor

Iustin Cionca: „Pe drumul Pâncota – Buteni am dispus refacerea unor tronsoane”

În urma verificărilor zilnice pe șantierul drumului județean Pâncota – Târnova – Buteni, echipa de control a Consiliului Județean Arad a constatat că există porțiuni din drumul aflat în lucru unde intervenția constructorului nu este corespunzătoare.

„Nu acceptăm ca un drum nou să fie un drum cu probleme! De aceea, am dispus refacerea totală a lucrărilor pe unele porțiuni, unde specialiștii din Consiliul Județean au constatat că nu se întâmplă ceea ce trebuie. Verificăm balastul folosit și rețeta asfaltului. Nici viteza, nici așteptările noastre și ale populației ca lucrarea să se încheie repede, nu sunt o scuză pentru a lucra necorespunzător pe alocuri. Pe segmentele vizate totul se va relua de la zero, ceea ce în această fază a lucrării nu presupune un efort prea mare”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul Pâncota – Târnova – Buteni face parte din proiectul de modernizare a 90 km de drumuri județene între municipiul Arad și stațiunea Moneasa.

În total, Consiliul Județean Arad are în lucru aprox. 350 km drumuri județene, în diferite faze de execuție, la nivelul întregului județ.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.