Ziarul electronic al arădenilor

Iustin Cionca: „Pe drumul județean Pâncota – Târnova – Buteni s-a lucrat și noaptea”

Zilele trecute, pe drumul județean Pâncota – Târnova – Buteni s-a lucrat și noaptea.

În imaginile date publicității de Consiliul Județean Arad se observă utilajele care au lucrat noaptea, în week-end, profitând și de condițiile meteo favorabile.

Lucrările au început în toamna anului trecut și de atunci s-a avansat semnificativ, datorită, în primul rând, resurselor umane și materiale alocate acestui șantier.

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a solicitat verificarea calității materialelor folosite, ca lucrarea să dea satisfacție celor peste 40.000 de viitori utilizatori ai acestui drum județean.

„Se lucrează mult, iar eu îmi doresc să se lucreze și bine! Am solicitat analizarea pietrei care este folosită la terasamentul drumului, am solicitat refacerea unor porțiuni afectate de viitură sau de traficul greu (care nu a mai avut răbdare până la finalizarea lucrărilor și a deteriorat stratul de asfalt proaspăt turnat). Nu închidem ochii, nu suntem indulgenți, acest drum va trebui să dureze” – a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Consiliul Județean Arad modernizează tot drumul de la Arad la Moneasa, prin Horia – Șiria – Pâncota – Târnova – Buteni – Sebiș, ajungând în Moneasa și mergând încă 4 km, pe fostul drum forestier, până la limita județului Bihor. Valoarea totală a investiției este de aprox. 160 milioane lei (33,5 milioane euro), iar lungimea tronsonului modernizat este de peste 90 km.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.