Ziarul electronic al arădenilor

Iustin Cionca: „No gata, no hai! Schimbăm ritmul“

iustin cioncaNoul președinte al Consiliului Județean Arad, liberalul Iustin Cionca, a spus, miercuri, că priorităţile sale pentru acest mandat vor fi investiţiile de bună calitate în toate domeniile, accesarea de fonduri europene, pentru că există această oportunitate, respectul faţă de arădeni şi faţă de lege.

„Mi-am propus să fiu un preşedinte de Consiliu Judeţean activ, ferm, prezent acolo unde este nevoie de mine. Şi vă asigur că nu voi sta izolat să asist neputincios la eforturile primarilor noştri în eforturile lor de a atrage investitori în localităţile lor, în atragerea finanţărilor europene, în crearea de locuri de muncă bine plătite şi în asigurarea unor condiţii cât mai decente pentru locuitorii judeţului. Vreau să fiu însă, în acelaşi timp, un partener corect al primarului municipiului Arad, domnul Gheorghe Falcă, cel puţin pentru marile proiecte de dezvoltare locală“, a spus Iustin Cionca.

Noul președinte al CJ Arad a mai afirmat că, așa cum a promis, va înființa Poliția Lucrărilor.

„Sunt conştient că neajunsurile sunt multe şi sunt conştient că nu le vom putea rezolva pe toate deodată. Însă, mi-am propus în acest proiect politic cu care ne-am prezentat şi la alegerile locale, să îndeplinim câteva obiective, noi ne-am fixat 12 direcţii de dezvoltare pentru judeţul Arad. Vreau să mulţumesc echipei de specialişti care m-a ajutat să fac acest proiect politic, sunt oameni din afara partidelor politice. Le mulţumesc că sunt astăzi alături de mine şi le propun ca acest proiect, scris pe hârtie, să îl punem în practică, în următorii patru ani, împreună.

M-am angajat ca în prima zi a mandatului meu să înfiinţez Poliţia Lucrărilor şi aşa voi face. Pentru că investiţiile de bună calitate în toate domeniile, cheltuirea banilor publici în mod cât mai transparent şi cât mai chibzuit, atragerea fondurilor europene şi, nu în ultimul rând, respectul pentru arădeni le consider priorităţi ale mandatului meu.

Mă voi consulta cu experţi din cadrul Consiliului Judeţean Arad şi cu echipa nou aleasă şi vom găsi o modalitate de a pune în practică acest obiectiv. Important este să cheltuim banii publici cu maxim respect faţă de cel care-l produce şi foarte multă chibzuinţă şi responsabilitate pentru toţi, inclusiv cei care pun în practică aceste lucrări, pentru că, până la urmă, sunt plătiţi din bani publici“, a mai spus Cionca.

Acesta le-a transmis și un mesaj angajaților din Consiliul Județean Arad.

„Pentru colegii mei din Consiliul Judeţean, pentru cei din aparatul executiv, vreau să vă spun doar două cuvinte: schimbăm ritmul. Consiliul Judeţean va deveni principalul promotor al valorilor judeţului Arad şi mă refer aici la agricultură, care va deveni una dintre priorităţi, la industrie, cultură, educaţie şi turism. Vă invit pe toţi să veniţi în această echipă, care va lucra pentru Arad în următorii patru ani, cu proiecte, cu idei, dar mai ales cu fapte. Şi închei aşa cum am început campania, cu cel mai scurt dar, în acelaşi timp, cel mai mobilizator discurs rostit vreodată de un ardelean de-al nostru: No gata, no hai!“, a fost mesajul lui Iustin Cionca pentru angajații CJ Arad.

Iustin Cionca a fost ales, miercuri, în funcția de președinte al Consiliului Județean, pentru un mandat de patru ani.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.