Ziarul electronic al arădenilor

Iustin Cionca, mesaj pentru PSD: „Nu mai duceți în județe asistate social banii pentru care muncesc arădenii!”

„Mesajul meu către PSD este clar: nu pedepsiți arădenii pentru că sunt harnici și cinstiți! Nu mai duceți în județe asistate social banii pentru care muncesc arădenii, unde nu se accesează nici fonduri europene și unde oamenii nu se trezesc cu noaptea în cap să meargă la muncă” – a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean.

Iustin Cionca avertizează că PSD va afecta și mai mult dezvoltarea județului Arad, dacă prin bugetul pe anul 2019 va continua să confiște banii arădenilor. La începutul anului trecut, PSD a luat din banii arădenilor 45 de milioane de euro.

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a făcut zilele trecute un apel public la parlamentarii PSD de Arad, pentru a susține proiectele arădene.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Sergiu Bîlcea, a prezentat și o listă de proiecte prioritare pentru care Aradul are nevoie de finanțare și care, dacă PSD continuă să confiște din bugetul județului nostru, vor fi în pericol.

La apelurile președintelui și vicepreședintelui Consiliului Județean, parlamentarii PSD de Arad au răspuns cu atacuri la persoană și cu ironii, deși în joc este interesul întregului județ.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.