Ziarul electronic al arădenilor

Iustin Cionca: „Invit arădenii la o consultare despre promovarea judeţului”

Consiliul Judeţean Arad organizează joi, 19 ianuarie, de la ora 16.30, o consultare publică cu toţi cei interesaţi, cu privire la promovarea judeţului Arad.

Consultarea este inclusă în calendarul discuţiilor referitoare la Strategia de Dezvoltare Turistică a judeţului Arad. Au fost invitate agenţii de publicitate, asociaţii non-guvernamentale, cele două universităţi, dar consultarea este deschisă tuturor arădenilor preocupaţi de acest subiect.

„Ne dorim ca Strategia de Dezvoltare a Turismului în judeţul Arad să fie rezultatul unei consultări cât mai largi. Din discuţiile de până acum am centralizat foarte multe iniţiative, propuneri. Mă bucură foarte mult interesul manifestat de arădeni”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

În cadrul consultărilor, CJ Arad şi-a propus să testeze şi notorietatea brand-ului judeţului nostru (“Experienţe Naturale”), urmând să decidă dacă va promova acest brand sau dacă va căuta altul, mai reprezentativ pentru judeţul Arad.

La consultarea de joi, ora 16.30 de la Consiliul Judeţean Arad, participarea cetăţenilor este liberă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.