Ziarul electronic al arădenilor

Iustin Cionca: „Am mai spus-o și o repet: PSD aduce ghinion Aradului“

PSD și ALDE Arad continuă să se opună proiectelor importante pentru arădeni. Parlamentarii PSD votează împotriva arădenilor la București, iar consilierii județeni votează împotriva arădenilor la Arad.

Astăzi consilierii județeni au refuzat să se prezinte la ședința ordinară a Consiliului Judeţean și din această cauză următoarele proiecte nu au putut fi votate:

– trecerea imobilului – clădire ,,Centrul de îngrijire de zi și consiliere copii și părinți Ineu” situat în orașul Ineu, strada Republicii nr. 16, din domeniul public al județului Arad în domeniul public al orașului Ineu

– solicitarea către Consiliul Local al comunei Frumușeni de trecere a unui imobil din patrimonial comunei Frumușeni în patrimoniul județului Arad

– solicitarea către Consiliul Local al Municipiului Arad de trecere a unui teren din domeniul public al Municipiului Arad în domeniul public al Județului Arad

– majorarea patrimoniului public al Județului Arad dat în administrare Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad

– însușirea documentației cadastrale de primă înscriere în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a unui teren situat în localitatea Archiș.

„Este și o răutate, nu numai o lipsă de responsabilitate. PSD demonstrează că face tot posibilul să se opună dezvoltării județului Arad. La București a tăiat 60 de milioane de euro în doi ani din banii arădenilor, iar aici, la Arad, împiedică implementarea proiectelor pentru oamenii bolnavi, pentru copii, pentru sănătatea publică. Am mai spus-o și o repet: PSD aduce ghinion Aradului!“, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, prin-vicepreședintele PNL, Iustin Cionca.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.