Ziarul electronic al arădenilor

ISJ Arad. Rezultatele examenului de Bacalaureat 2021, după soluționarea contestațiilor

Rezultatele finale obținute de absolvenții studiilor liceale la probele scrise ale examenului național de Bacalaureat (august-septembrie 2021) au fost afișate vineri, 3 septembrie, în centrele de examen și pe site-ul dedicat.

În județul Arad, rata de promovare (absolvenți din promoția curentă și din promoțiile anterioare), înregistrată după soluționarea contestațiilor, este 42,21% (în creștere cu 2,01%, comparativ cu afișarea rezultatelor inițiale – 40,20%).

Pentru promoția curentă, rata de reușită este 42,56%, iar pentru promoțiile anterioare – 42,67%.

Astfel, din totalul celor 796 de candidați prezenți (484 – promoția curentă și 312 – promoțiile anterioare) au promovat 336 de candidați: 206 de candidați aparțin promoției 2021, iar 130 provin din promoțiile anterioare.

Precizăm că procentul de promovare se calculează din totalul candidaților prezenți, incluzând în această categorie și candidații eliminați.

***

Informații detaliate privind rezultatele înregistrate la examenul național de Bacalaureat, sesiunea august – septembrie 2021, după soluționarea contestațiilor, pot fi consultate în dosarul de presă, de pe site-ul oficial al Ministerului Educației.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Promovabilitate de 40,2% la a doua sesiune a Bacalaureatului, în județul Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.