Ziarul electronic al arădenilor

Isabela Rabotka a demisionat din Consiliul Local Municipal Arad

Tânăra liberală Isabela Rabotka a demisionat din funcția de consilier local municipal, afirmând că este „dezamăgită de lipsa de cooperare şi comunicare“ ce există în respectivul for decizional.

Isabela Rabotka a fost membru al Consiliul Local Municipal Arad din luna iunie, după ce a preluat locul lăsat liber de Geanina Pistru.

„După aproape 6 luni cât am activat în calitate de consilier în Consiliul Local Municipal Arad, perioadă în care am avut ocazia să văd şi să înţeleg cum se mişcă lucrurile în municipiul Arad şi, mai ales, de ce nu se mişcă lucrurile, m-am simţit dezamăgită de lipsa de cooperare, lipsa de comunicare şi permanenta tensiune existentă între noi, cei aleşi de arădeni să administrăm acest oraş“, a afirmat Rabotka, menţionând totodată că va rămâne în continuare în PNL.

Ea a spus că nu poate concepe o „bătălie“ politică, alta decât în planul ideilor şi al doctrinei, „acolo de unde în definitiv tot societatea şi cetăţeanul ar ieşi mai câştigat, mai întărit“.

Totodată, Rabotka a afirmat că atmosfera promovată şi întreţinută în CLM Arad este una necolegială, în care se încearcă „învrăjbirea consilierilor, semănarea urii între consilieri din acelaşi partid, între partidele politice“, astfel încât orice proiect pentru Arad să fie imposibil de votat în consens.

„Speranţa mea e ca în câteva luni, un an, doi sau maximum trei, la următoarele alegeri, lucrurile să se schimbe, Aradul şi CLM să devină unele cu adevărat europene. Până atunci, părăsesc acest CLM, dar voi rămâne pe mai departe un cetăţean responsabil şi la fel de implicat în viaţa Aradului“, a adăugat Isabela Rabotka.

CITITI SI: Geanina Pistru, înlocuită de Isabela Rabotka în CLM Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.