Ziarul electronic al arădenilor

IPJ Arad: Prinși conducând autoturisme neînmatriculate

Polițiștii Biroului Rutier cercetează 5 bărbați care au fost depistați ieri, în trafic, pe raza municipiului, în timp ce conduceau autoturisme neînmatriculate.

Astfel, au fost depistați: pe strada Octavian Goga un bărbat de 24 de ani, din localitatea Aluniș, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare cu valabilitatea expirată din 28 decembrie 2016, și pe strada Miron

Costin un bărbat de 76 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism. În urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit că  autoturismul figurează radiat din circulație de autoritățile spaniole din anul 2012.

Au mai fost depistați: pe Bulevardul Revoluției, un bărbat de 51 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din 14 ianuarie a.c., pe strada Petru Rareș, un bărbat de 55 de ani, din Sântana, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din 14 ianuarie a.c., și pe Calea Victoriei un bărbat de 48 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din 12 ianuarie a.c.

Pe numele celor în cauză a fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.