Ziarul electronic al arădenilor

IPJ Arad: Infracțiuni la regimul circulației

Polițiștii au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii Biroului rutier cercetează o femeie de 45 de ani, din Arad, depistată în trafic, pe Bulevardul Revoluției din municipiu, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație de autoritățile germane din anul 2015. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că numerele de înmatriculare cu care circula autoturismul nu figurează în bazele de date.

Pe numele femeii a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și cu numere false.

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe D.N. 7, pe raza localității Odvoș, un tânăr de 24 de ani, cetățean israelian, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, și pe raza localității Păuliș un bărbat de 36 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat din data de 12 iulie a.c..

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au mai depistat în trafic, pe strada Preparandiei din municipiu, un tânăr de 24 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism fără de ține permis de conducere.

Pe numele celor trei bărbați au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

Polițiștii Postului de poliție Târnova au depistat în trafic, pe D.J. 708/A, pe raza localității Dud, un tânăr de 21 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din data de 8 iulie a.c.. În urma verificărilor, s-a constatat că tânărul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.