Ziarul electronic al arădenilor

IPJ Arad: Infracțiuni la regimul circulației rutiere

Polițiștii au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 34 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul ar fi fost radiat din circulație de autoritățile germane din data de 17 octombrie, iar numerele de înmatriculare fuseseră atribuite unui alt autoturism.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autoturism neînmatriculat și cu numere false de înmatriculare.

Polițiștii orașului Lipova au depistat pe DN 7, pe raza localității Bîrzava, un bărbat de 37 de ani, din Buzău, în timp ce conducea un autoturism, având viteza de 92 km/h. În urma verificărilor efectuate de polițiști, permisul de conducere deținut de bărbatul în cauză, emis de autoritățile engleze, nu ar fi valabil pe teritoriul României.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a deține permis de conducere.

Polițiștii Secției nr. 7 poliție Rurală Lipova au depistat, pe D.C. 70, pe raza localității Milova, un bărbat de 37 de ani, din Conop, în timp ce conducea un moped, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că mopedul nu figurează înregistrat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

Polițiștii Biroului de Poliție Comunală Șiria au depistat, pe raza localității, un bărbat de 50 de ani, în timp ce conducea un moped, fără a deține permis de conducere.

Pe numele bărbatul a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.