Ziarul electronic al arădenilor

IPJ Arad. Dosare penale pentru că au încălcat legislația rutieră

Polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Arad au depistat, la data de 1 februarie 2021, în trafic, pe raza localității Vinga, un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma verificărilor, s-a constatat că asupra autoturismului figurează sechestru civil din data de 28 noiembrie 2020, acesta fiind indisponibilizat.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 1 februarie a.c., polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Arad au depistat, în trafic, pe D.N. 79 A, pe raza localității Bocsig, un bărbat de 23 de ani, în timp ce conducea un ansamblu format dintr-un autovehicul și remorcă, cu masa totală de 5,2 tone, fără să dețină permis de conducere corespunzător acestei categorii.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.