Ziarul electronic al arădenilor

IPJ Arad. Depistați sub influența alcoolului și fără permis, la volan

La data de 30 august 2020, un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 7, pe raza localității Pecica, a intrat în coliziune cu un alt autoturism și a plecat de la fața locului.

Acesta a fost identificat de polițiștii orașului Pecica pe o stradă din localitate, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,87 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, a fost dispusă prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Duminică, 30 august 2020, polițiștii Secției 3 de Poliție Rurală Chișineu-Criș au fost sesizați de un bărbat despre faptul că un autoturism i-a lovit autoturismul parcat în fața casei, și a plecat de la fața locului.

Polițiștii l-au depistat pe conducătorul auto, un bărbat de 22 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 709, pe raza localității Berechiu. În urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere, de asemenea se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,70 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice.

Pe numele acestuia a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Polițiștii Postului de Poliție Șiria au depistat, la data de 27 august 2020, un bărbat din Șiria, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,67 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

La data de 30 august 2020, polițiștii orașului Sântana au depistat, în flagrant, un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,64 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii Secției 9 de Poliție Rurală Sebiș au depistat, la data de 29 august 2020, un bărbat de 40 de ani din Ineu, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/B, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

La data 29 august 2020, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Arad au depistat, în flagrant, un bărbat de 31 de ani din Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.79, pe raza localității Livada, având permisul de conducere anulat.

Totodată, conducătorul auto manifestând un comportament suspect, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la testul de cannabis (THC – 5). Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice, pe numele bărbatului fiind întocmit dosar penal.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat, la data de 29 august 2020, un bărbat de 39 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Clujului din municipiu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie.

Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.