Ziarul electronic al arădenilor

IPJ Arad. Depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii arădeni au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au condus sub influența alcoolului.

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier au depistat, în noaptea de 14/15 noiembrie a.c., un arădean de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, pe raza localității Zimandu Nou. Testarea cu aparatul alooltest a indicat o alcoolemie de 1,13 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În aceeași noapte, au mai fost depistați: pe Bd. Nicolae Titulescu, un bărbat de 20 de ani, din Cuvin, având o alcoolemie de 0,95 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Târnova, un bărbat de 45 de ani, din aceeași localitate, având o alcoolemie de 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Sânleani, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate, având o alcoolemie de 0,74 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și pe raza localității Hălmagiu, un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.