Ziarul electronic al arădenilor

IPJ Arad. Depistați la volan sub influența alcoolului și substanțelor psihotrope

Polițiștii arădeni au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au condus sub influența alcoolului și substanțelor psihotrope.

Pe raza localității Nădlac, un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 1,04 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Cu aceeași alcoolemie a mai fost depistat, pe raza localității Beliu, un bărbat de 60 de ani, în seara zilei de 27 februarie.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului : pe D.C. 83, pe raza localității Chelmac, un arădean de 48 de ani (0,98 mg./l. alcool pur în aerul expirat); pe D.N. 69, pe raza localității Șagu, o arădeancă de 37 de ani (0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat); pe D.C 38, pe raza localității Zimbru, un bărbat de 50 de ani, din Gurahonț (0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat); pe raza localității Buteni, un bărbat de 58 de ani, din Gurahonț (0,61 mg./l. alcool pur în aerul expirat); pe raza localității Nădlac, un nădlăcan de 52 de ani (0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și pe raza localității Pâncota, un ineuan de 49 de ani (0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat).

Pe raza municipiului, un tânăr de 21 de ani, din Arad, a fost depistat în trafic, în noaptea de 27/28 februarie a.c., în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența substanțelor interzise (metamfetamină).

Tuturor persoanelor în cauză le-au fost recoltate probe biologice, fiindu-le întocmite dosare de cercetare penală.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.