Ziarul electronic al arădenilor

IPJ Arad. Cercetați pentru furturi din magazine

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat de 22 de ani, din Vladimirescu, care la data de 2 februarie, ar fi sustras dintr-un supermarket de pe Calea Timișorii, produse nealimentare în valoare de aproximativ 820 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit, cel în cauză fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii Secției 1 de Poliție Urbană Vlaicu au depistat, în flagrant delict, la data de 2 februarie, doi bărbați de 25 și 29 de ani și două femei de 17 și 22 de ani, pe strada Cocorilor din municipiu, având asupra bunuri sustrase dintr-un supermarket de pe aceeași stradă, în valoare de aproximativ 860 de lei.

Bunurile au fost recuperate în totalitate și restituite.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii Secției 2 de Poliție Urbană Micălaca cercetează 3 bărbați, toți având 22 de ani, care la data de 2 februarie, au fost depistați, în flagrant delict, în timp ce sustrăgeau produse nealimentare în valoare de aproximativ 1.530 de lei, dintr-un hipermarket de pe Calea Radnei.

Bunurile au fost recuperate în totalitate și restituite societății comerciale, toți cei în cauză fiind cercetați penal pentru furt.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.