Ziarul electronic al arădenilor

Ionel Bulbuc: „Falcă este mai puternic decât întreg Guvernul PSD, confirmă public social-democrații”

„Deputatul PSD, Dorel Căprar a ieșit din nou în mass media să se plângă de faptul că primarul Aradului blochează proiectele guvernului.

Acesta se lamentează de faptul că CNI, Compania Națională de Investiții, subordonată direct Ministerului Dezvoltării Regionale, condus de ministrul propus de către PSD nu își pot desfășura activitatea privind finalizarea Stadionului UTA pentru că un primar de municipiu  le blochează toate pârghiile.

Oare ce părere are Dragnea de subordonatul său, deputatul Dorel Căprar care îl consideră pe Falcă, rivalul său politic, mai puternic, mai de temut decât întreaga conducere PSD și chiar decât între Guvernul?!

Oare ce părere are domnul ministrul al Dezvoltării Regionale de faptul că deputatul Căprar îl consideră slab și incapabil să determine o companie subordonată instituției sale de a definitiva un proiect și așa îndelung întârziat?

În opinia deputatului Căprar, se pare că, toți guvernanții PSD se poticnesc de Falcă, un primar liberal de municipiu. Dacă mergem pe acest considerent înseamnă că oricine din administrațiile locale poate răsturna și debusola un întreg guvern… atâta timp cât acel guvern este sub egida PSD.

Urmează să aflăm  de la domnul Căprar că Primăria din comuna Ignești blochează proiectele pentru autostrăzi sau construcția spitalelor regionale.

Cât de Căprar poți fii să spui asemenea aberații! Domnule deputat puneți mâna pe treabă că aveți majoritate în Parlament, guvernul vostru, sunteți la conducere întregii țări și nu sunteți în stare să realizați nimic”, declară Ionel Bulbuc, consilier local municipal PNL.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Dorel Căprar: „Falcă să lase jocurile politice și să finalizeze stadionul UTA“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.