Ziarul electronic al arădenilor

Ion Crăciunescu: FCSB a fost avantajată la meciul cu UTA

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu, analistul Digi Sport pe probleme de arbitraj, a vorbit despre fazele litigioase de la meciul dintre FCSB și UTA.

Crăciunescu e de părere că oaspeții au fost dezvantajați la toate fazele cheie ale meciului și se întreabă ce caută un arbitru ca Marian Barbu în Liga 1.

„Nu e greu să vezi că a ieșit mingea. Nu ai cum să nu-ți dai seama că mingea e afară, atât timp cât piciorul stâng e și el în afară. E și vina tușierului, și a centralului. Mâna trebuie să fie în mod clar depărtată de corp sau mână este dusă în mod intenționat către minge.

Mie mi se pare o mișcare normală a fundașului, nu e penalty. Când îl lovește mingea are mână destul de aproape de corp. Nu ai cum să dai penalty. Nu ai motive. Pentru ce îi dai? Îl deposedează, rămâne pe loc. Nu-l calcă, toți au zis că-l calcă, dar pune piciorul lângă el.

Se zvonește că domnul Goga este în spatele lui Marian Barbu. Nu am probe, deci nu pot să spun concret. Dar nu știu ce calități are acest arbitru pentru Liga 1“, a spus Ion Crăciunescu, la Liga Digisport.

FCSB a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 2-1 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Laszlo Balint: UTA este câștigătoarea morală a meciului cu FCSB

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.